Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@14:58:12 GMT

ساخت سریالی شبیه قصه «ماه عسل» +تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۴۹۶۰۰

ساخت سریالی شبیه قصه «ماه عسل» +تصاویر

نویسنده سریال «دیوار شیشه‌ای» گفت: به دنبال قصه‌هایی بودیم که بازخورد اجتماعی خوبی داشته باشند، قصه «ماه عسل» را دیدم و فکر کردم که این قصه می‌تواند مخاطبان بسیاری را جذب کند.

خبرگزاری فارس: «محمد محمود سلطانی» نویسنده سریال «دیوار شیشه‌ای» با اشاره به این سریال و شباهت قصه قسمت اول به یکی از داستان‌های برنامه «ماه عسل» گفت: در کل در این بیست قسمت که تولید شده تنها یک قسمت که همان قسمت اولمان بود شبیه به یکی از قصه‌های پرمخاطب برنامه «ماه عسل» بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره همین موضوع ادامه داد: از همان ابتدا به دنبال قصه‌هایی بودیم که بازخورد اجتماعی خوبی دریافت کرده باشند و من هم آن قصه «ماه عسل» و آدم ربایی و اینکه خانمی یک هفته در کنار جسد همسرش در آن چاه عمیق افتاده بود را دیدم و درباره آن آگاهی کافی داشتم. اما آنچه ما به تصویر کشیدیم با قصه «ماه عسل» تفاوت هم داشت.

این نویسنده همچنین افزود:‌ ساختار این سریال برنامه‌های زنده و «ماه عسل» را در ذهن مردم تداعی می‌کند چراکه برنامه «دیوار شیشه‌ای» هم یک برنامه زنده است که به معضلات مردم و جامعه می‌پردازد و آنها را از زبان خود آنها برای مردم به تصویر می‌کشد. در حقیقت ما موضوع‌های مبتلا به جامعه را مطرح کردیم و مردم بسیاری می‌توانند خود را به جای تک تک کاراکترهای قصه‌های ما بگذارند. از طرفی تا به حال سریالی به این شکل نداشتیم و اساس قصه‌مان این پتانسیل را داشت که بتوانیم توسط هر نوع قصه‌ اجتماعی، جذاب و واقع گرایانه، مخاطب را جذب کنیم.
وی با اشاره به اینکه گستردگی سوژه‌ها هم کارمان را دشوار و هم اینکه راحت‌ می‌کرد، گفت: می‌دانستیم که دایره گسترده‌ای از قصه‌های افرادداریم و می‌توانیم قصه‌های مختلفی را طرح کنیم، از قصه دزدی تا آدمی می‌خواهد یک شبه ره صد ساله را طی کند و ... این گستردگی و محدود نبودن دست ما را باز می‌گذاشت و از طرفی کارمان را سخت‌تر می‌کرد که از کلیشه فاصله بگیریم.

نویسنده سریال «گاهی به پشت سر نگاه کن» ادامه داد:‌ به هر حال همه نویسنده‌ها در دنیا از منابع مختلفی گرته برداری می‌کنند، اما نوع اجرا و بیان آن مهم است. ما هم سعی کردیم تا نوع روایت‌هایمان متفاوت باشد و از کلیشه فاصله گرفتیم. هر کدام از قسمت‌های این سریال در حقیقت یک فیلم سینمایی است و شروع و پایان مشخصی دارد. ضمن اینکه ما در قصه‌مان مجری مردی را به همراه همسر تهیه کننده‌اش به عنوان هسته اصلی سریال در اختیار داریم که محوریت دارند.



وی درباره اپیزودیک بودن این سریال نیز افزود: معتقدم ساختن سریال‌های اپیزودیک ببه مراتب سخت‌تر است به خصوص اینکه بخواهید سریالی پرمخاطب و پرکشش بسازید. به همین علت است که معمولا کارهای اپیزودیک در تلویزیون زیاد پرمخاطب نیستند. این در شرایطی است که سریال‌ها در اقصی نقاط دنیا با تعداد قسمت‌های بالایی تولید می‌شوند و مخاطبین به دیدن این دست سریال‌ها عادت کرده‌اند و تماشای سریال‌هایی که در یک قسمت همه چیز را بیان و به نتیجه گیری می‌رسد، را نمی‌پسندند.

این نویسنده در ادامه افزود: «داستان یک شهر»، «خودروی تهران 11» و ... از نمونه‌های موفق سریال‌های اپیزودیک هستند، اما غالبا سازندگان از تولید این نوع سریال‌ها هراس دارند چراکه در عصر حاضر مخاطبین سریال‌های طولانی را بیشتر دوست دارند.

وی ادامه داد: فضای هر کدام از این 20 قسمت با دیگری متفاوت است چراکه فضا و قهرمان‌هایش با یکدیگر تفاوت دارند. یکی از اپیزودها درباره غسالی است و همین سوژه با سوژه بعدی‌ و قبلی‌مان کاملا فرق دارد.

محمود سلطانی در پایان گفت: به دلیل گستردگی سوژه‌هایی که داریم این سریال می‌تواند ادامه داشته باشد، اما موافقت مدیر شبکه و تهیه کننده در راس امور است و اگر آنها راضی باشند ما برای قسمت‌های آینده هم قصه داریم.

سریال «دیوار شیشه‌ای» به کارگردنی راما قویدل، نوید میهن دوست و احمد معظمی، تهیه کنندگی علی اکبر تحویلیان و نویسندگی محمد محمود سلطانی و روح الله صدیقی هر شب از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۹۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت

آفتاب‌‌نیوز :

«پیمان جبلی» رئیس سازمان صدا و سیما درباره آخرین وضعیت سریال‌های الف ویژه اظهار داشت: دو مجموعه تلویزیونی «الف ویژه» فاخر سلمان فارسی و موسی (ع) در دست تولید است؛ هر دو مجموعه نمایشی با برنامه ریزی منظم، مراحل مختلف آن‌ها در حال پیشرفت است.

وی افزود: فناوری تولید مجموعه موسی (ع) با سریال سلمان فارسی و همه مجموعه‌های نمایشی که تا کنون تولید شده، متفاوت است و بر اساس تولید مجازی یا همان Visual Production در دست ساخت است که تجهیزات قابل توجهی را باید تأمین کنیم که به تدریج در حال تأمین است.

رئیس سازمان صداوسیما گفت: امیدواریم امسال دو مجموعه تلویزیونی موسی (ع) و سلمان فارسی بر اساس زیرساخت‌ها و تجهیزات تولید مجازی در تراز روز دنیا برخوردار خواهند شوند؛ به نظر می‌رسد تولید مجموعه‌های فاخر الف ویژه اگر بخواهد با شکل فعلی ادامه یابد؛ هم به لحاظ هزینه و هم به لحاظ زمان تولید چندان به صرفه نباشد؛ لذا ما توسعه فناوری جدید «تولید مجازی» را هدف قرار داده ایم.

وی ادامه داد: در حال حاضر فصل یک سریال سلمان فارسی در خاک ایران از سال گذشته شروع شده و با همان برنامه ریزی که پیش بینی شده در حال پیشروی است در هفته‌های آتی شاهد حضور مجدد عوامل و بازیگران و برنامه سازی در شهرک غزالی صداوسیما خواهیم بود.

به گفته رئیس سازمان صداوسیما، سریال سلمان فارسی در ۳ فصل ساخته می‌شود فصل دوم آن که مربوط به بیزانس بوده، به اتمام رسیده و در حال حاضر فصل ایران در حال تصویربرداری است و فصل پایانی هم که مربوط به بخش حجاز است، بعد از اینکه فصل ایران به مراحل وسط یا پایانی برسد، مراحل پیش تولید فصل حجاز را هم آغاز می‌کنیم.

جبلی درباره لوکیشن تصویربرداری سلمان فاسی یادآور شد: عموما لوکیشن‌هایی که برای فصل بیزانس طراحی شد، در مجموعه شهرک سینمایی غزالی سازمان صداوسیما ساخته شد و یک ساخت و ساز‌های ماندگاری است که برای همه مجموعه‌های تلویزیونی یا سینمایی قابل استفاده است.

صداوسیما سریال‌های نمایش خانگی تراز را خریداری می‌کند

وی در پاسخ به پرسشی درباره خریداری سریال‌های نمایش خانگی از سوی صداوسیما و پخش در شبکه‌های سیما اظهار کرد: اگر در تولید مجموعه‌های نمایشی با ضوابط سازمان صداوسیما و هماهنگی بین تهیه کننده و مجموعه صداوسیما، برای شبکه نمایش خانگی برنامه‌ای تولید شود، هم حمایت می‌کنیم و هم خریداری کنیم، اما فعلا به مورد مشخصی نمی‌توانم اشاره کنم.

رئیس سازمان صداوسیما درباره ساخت فصول بعدی سریال‌های پرمخاطب سیما بیان کرد: اساسا یکی پایه‌های اساسی طرح تحول صداوسیما، فصل دوم سازی است به این معنا که اگر مجموعه‌هایی به هر دلیلی توفیقاتی داشتند، آن سریال‌ها به عنوان ارزش و ویژند صداوسیما مورد بهره برداری قرار می‌گیرند و فصول بعدی آن‌ها تلاش می‌شود ساخته شود؛ البته در هر موضوعی فصل‌های جدید باید با موضوعات متنوع و کیفیت بالاتر و بهتر ساخته شود تا به آن برند لطمه وارد نشود.

وی ادامه داد: عملکرد صداوسیما در دو سه سال اخیر نشان می‌دهد از برند‌های مهم حمایت کرده و برای ساخت فصل‌های بعدی آن‌ها اقدام کرده است مثلا زیرخاکی و «نون خ» بخشی از آنهاست؛ درباره ساخت فصول بعدی پایتخت هم قبلا توضیح داده ام؛ بنابراین سیاست مذکور ادامه می‌یابد و هر مجموعه‌ای که موفق بوده، مطمئن باشید ساخت فصول بعدی آن‌ها در دستور کار است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • رکوردشکنی عجیب و غریب سریال گناه فرشته!
  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • فصل پنجم «نون‌خ» برای سلمان همراه با چاشنی ماه عسل بود
  • سلمان؛ روایت درست تاریخ
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد